Tara Stil SZR - PVC PROZORI i VRATA - Kontakt: 060 / 0190 - 423

Print

UNUTRASNJE ZAVESE

Written by Super User. Posted in TRAKASTE ZAVESE

ROLO ZAVESE
Kreirajte ambijent po svojoj meri u vašem domu ili poslovnom prostoru tako što ćete najpre napraviti odabir platna i mehanizma.Sve Rolo zavese izrađuju se od platna, 100% poliester, poliester i PVC ili fiberglas. Platna su antistatička te su stoga veoma lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena. Po mehanizmu dele se na Rolo Mini, ROLO Standard I Rolo Elegant. Takodje je bitno da svaki od ovih mehanizama podrzava i SUN-STRIP (DAN-NOC) platno. Odabirom vrste i boje platna sami kreirate intenzitet zatamnjivanja prostora.
Rolo Mini zavesa je zavesa namotana na valjak, montira se preko čitavog krila prozora, montažno demontažnog je tipa. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića.
Rolo Elegant zavesu odlikuje zavesa namotana na valjak, prekrivena aluminijumskom kutijom i montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se sama zavesa kreće uz staklenu površinu. Postavljaju se i alu bočne vođice koje obezbeđuju da zavesa prilikom kipovanja prozora ostane pribijena uz staklo. Upravljanje uz pomoć lančića.
Rolo Standard zavese, namenjene su za montažu na zid ili plafon. U zavisnosti od dimenzija mogu biti upakovane u elegantnu AL kutiju koja dodatno poboljsava dobar utisak u prostoru. Podižu se i spuštaju pomoću lančića a mogu biti i na motorni pogon pa I sa daljinskim upravljacima. Često ih zovu i unutrašnje roletne.
Rolo Lux zavese za kose površine tj krovne prozore je zavesa sa oblom al kutijom i vodjicama od eloksiranog aluminijuma, sa poluprovidnim i potpuno neprovidnim platnima i praktičnim mehanizmom koji omogućava da prostor zasenčite po vašoj želji. Može se koristiti prilikom kontra okrenutog prozora. Zabravljivanje kod rolo zavesa za krovne prozore moze biti na bilo kom mestu i poseduje ručno upravljanje.
TRAKASTE ZAVESE
Trakaste zavese predstavljaju elegantno i moderno rešenje koje će svaki poslovni i stambeni prostor učiniti zanimljivijim, drugačijim, inspirativnijim. Mahom služe za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga, ali i za unutrašnje pregrađivanje prostora.
Upotreba i održavanje trakastih zavesa veoma su jednostavni. Izradjuju se od platna zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine od 89 mm i 127 mm. U ponudi se nalazi preko 50 različitih dezena traka. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na plafon ili na zid. Trake se pomeraju pomoću lančića koji omogućava laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.
PAKETO i PANELNE ZAVESE
Japanski zid (panelna zavesa) koristi se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Pokreću se horizontalno, poput kliznih vrata. Izrađuju se od platna 100% poliester, poliester i PVC ili fiberglas. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Mehanizam se izrađuje sa šinama u 3 – 9 kanala, u zavisnosti od širine zida na koji se montira. Mogu se skupljati jednostrano ili dvostrano.

RIMSKE (paketo) ZAVESE Rimske Still zavese namenjene su za montažu preko staklene površine prozora ili vrata. Poseduju upravljanje uz pomoć kanapa.
Rimske Maxi Still zavese namenjene su za montiranje na plafon ili na zid,.Dozvoljavaju lako skidanje platna u slučaju potrebe za čišćenjem ili zamene. Rimske Maxi Still zavese pogodne su za izradu zavesa velikih dimenzija: širine i visine do 3m. Zahvaljujući velikim mogućnostima u izboru tkanina od kojih se mogu uraditi, prilagođavaju se apsolutno svakom enterijeru. Sastoje se od paketo mehanizma i posebno sašivenog platna. Platna koja se koriste za rimske zavese su dekorativne zavese i draperije.
PLISSE ZAVESE
Plise zavese su neobičan modni detalj na prozoru, koji će lepo osvežiti svaki prostor. Zbog svog načina podizanja možemo ih nazvati kombinacijom rolo zavesa i venecijanera. Posebno lepo deluju na staklenim baštama i verandama gde bogatsvo tkanine u pliseu, dolazi do punog izražaja. Plise zavese omogućuju izradu u nestandardnim formama (trougao, krug, polukrug, trapez) izrađuju se od antistatičkog materijala koji ne skuplja prašinu. Omogućavaju postavljanje i dve zavese, jednu noćnu (manje svetlopropustljivosti) i dnevne (veće svetlopropustljivosti). Plise Design zavese su zavese sa mehanizmom za ručno upravljanje zavesom dok su Plise Still zavese sa mehanizmom za upravljanje poput venecijanera (podizanje i spuštanje pomoću kanapa).

japanski zid1

japanski zid3japanski zid 2japanski zid3plise 02rimska maxi stilrimska zavesa1rolo elegantrolo minirolo mini 1trakaste zavese 1zebra rolo zavese standard 1zebra zavese standard4 Rimske Zavese

PVC Prozori Beograd .com

PVC Prozori Beograd

PVC Prozori Beograd

  Aluminijum i Pvc na Čukarici, TARA STIL nalazi se u ulici Ace Joksimovića 62, na...

Kontakt

ALUMINIJUM I PVC TARA STIL Ace Joksimovića 62, Čukarica Telefon: 060/0190-423 email:  ...

Cenovnik

Cenovnik

U naše cene uračunato je: - izlazak na teren radi uzimanja mera, - prevoz stolarije, -...

ALU Prozori Beograd

ALU Prozori Beograd

ALU Prozori Beograd Profili sa termo-prekidom pružaju dobru termičku i zvučnu izolaciju, posebno...

 • PVC Prozori Beograd

  PVC Prozori Beograd

  Friday, 28 October 2016 17:33
 • Kontakt

  Friday, 28 October 2016 17:37
 • Galerija Radova - PVC PROZORI I VRATA

  Friday, 28 October 2016 18:26
 • Cenovnik

  Cenovnik

  Friday, 28 October 2016 21:50
 • ALU Prozori Beograd

  ALU Prozori Beograd

  Sunday, 30 October 2016 19:32

Kako do nas - Lokacija Tara Stil SZR