Tara Stil SZR - PVC PROZORI i VRATA - Kontakt: 060 / 0190 - 423

Print

ALU Komarnici Beograd

Written by Super User. Posted in ALU STOLARIJA

AL bez termo

ALU stolarija 
se izradjuje od aluminijumskih profila koji mogu biti sa i bez termo-prekida, koji su plastificirani i eloksirana, koja zadržava i ističe metalni izgled profila.

Glavnih prednosti aluminijumskih profila, a samim tim i stolarije izradjene od njih, jeste to što svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugradjenih elemenata, i bez problema se koriste za zastakljivanje vrlo velikih otvora, a u isto vreme su izuzetno lagani i izdržljivi.

 

Pokazuju veliku otpornost na atmosferske uticaje , jednostavni su za održavanje. Upravo ove osobine, uz lep, elegantan izgled, čine aluminijumsku stolariju nezamenjivom kod izrade poslovnih i visokofrekventnih prostora. Osim toga na raspolaganju je veliki izbor boja I tekstura drveta.

AL bez termo


Profili sa termo-prekidom pružaju dobru termičku i zvučnu izolaciju, posebno kada se koriste sa odgovarajućim staklom. Ova kombinacija je pogodna za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću. Atraktivan izgled i čvrstoća stolarije izradjene od aluminijuma sa termo prekidom, nameće se gotovo kao idealno rešenje za spoljnu stolariju kod poslovnih I stambenih prostora.

AL termo

AL termo prekid
Profili bez termo-prekida koriste se kod izrade unutrašnjih pregrada , odnosno na mestima gde termoizolacija nije neophodna ( terase, letnje bašte, pomoćne prostorije…). Prilikom pregradjivanja ne zauzimaju mnogo podne površine, lako se kombinuju sa gipsanim pregradama i bez ikakvih problema se mogu demontirati ili premestiti.

al drvo2

ALU-drvo stolarija

objedinjuje najbolje osobine drveta kao nezamenjivog i uvek modernog materijala prilikom uredjenja enterijera, i aluminijuma kao sigurne i trajne zaštite unutrašnjosti i drvenih elemenata od negativnih spoljnih uticaja. Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg trzista za kvalitetnom i dugotrajnom stolarijom. Obzirom da se za ovaj vid stolarije koristi iskljucivo hrastovo drvo koje prolazi sve faze zastite I obrade kao bajcovanje I lakiranje po zelji klijenta sigurno ce vasem domu ili poslovnom prostoru priustiti maximalni luksuz I udobnost.

al drvo1

PVC Prozori Beograd .com

PVC Prozori Beograd

PVC Prozori Beograd

  Aluminijum i Pvc na Čukarici, TARA STIL nalazi se u ulici Ace Joksimovića 62, na...

Kontakt

ALUMINIJUM I PVC TARA STIL Ace Joksimovića 62, Čukarica Telefon: 060/0190-423 email:  ...

Cenovnik

Cenovnik

U naše cene uračunato je: - izlazak na teren radi uzimanja mera, - prevoz stolarije, -...

ALU Prozori Beograd

ALU Prozori Beograd

ALU Prozori Beograd Profili sa termo-prekidom pružaju dobru termičku i zvučnu izolaciju, posebno...

 • PVC Prozori Beograd

  PVC Prozori Beograd

  Friday, 28 October 2016 17:33
 • Kontakt

  Friday, 28 October 2016 17:37
 • Galerija Radova - PVC PROZORI I VRATA

  Friday, 28 October 2016 18:26
 • Cenovnik

  Cenovnik

  Friday, 28 October 2016 21:50
 • ALU Prozori Beograd

  ALU Prozori Beograd

  Sunday, 30 October 2016 19:32

Kako do nas - Lokacija Tara Stil SZR